0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Merken

   Type

   Land

   Schaal

   Prijs

   -
   101 Producten

   Bouwpakket of bouwdoos

   Voor veel hobbyisten begint het bouw avontuur met een mooi bouwpakket of bouwdoos van een imposant voertuig. Bij het zien van de afbeelding op de doos begin je te fantaseren over hoe gaaf het zal zijn om alle onderdelen nauwkeurig in elkaar te zetten. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment van de mooiste modelbouw bouwpakketten. Een auto bouwpakket of modelbouw motor is leuk voor een ieder die gefascineerd is door voertuigen. Ligt jouw passie meer bij lucht- of scheepvaart? Kijk dan eens tussen de bouwdozen van onze modelbouw vliegtuigen of modelbouw schepen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een stoere modelbouw tank uit de tweede wereld oorlog of een modelbouw helikopter bouwpakket. Mocht je het niet bij een enkel voertuig willen houden maar een volledig diorama willen bouwen, zoek dan bijpassende modelbouw figuren. Bekijk ons ruime aanbod aan militaire modelbouw als je voorkeur ligt bij alles gerelateerd aan het leger. bent door Het mag duidelijk zijn dat we voor iedere liefhebber een geschikte bouwdoos in ons assortiment hebben!

   Bouwpakketten voor volwassenen

   Soms wordt plastic modelbouw puur als speelgoed gezien, maar dat is absoluut onterecht. Hoewel ook kinderen zich prima kunnen vermaken met een mooie bouwdoos, zijn de meeste bouwpakketten zeer geschikt voor volwassenen. Met name de grote bouwpakketten van bijvoorbeeld Dragon of Master Box zijn zeer geschikt voor volwassen bouwers. De vele details en complexe bouwtechnieken maken het tot een bijzondere uitdaging voor mensen op leeftijd. Laat je dus niet afschrikken door het imago en schaam je vooral niet! Koop een mooi bouwpakket voor volwassenen en begin aan deze mooie hobby. Wedden dat je vrienden stiekem jaloers zullen zijn van het resultaat?

    

   Wat is een miniatuur bouwpakket?

   Misschien ben je nieuw in de wereld van modelbouw en weet je niet precies wat je van een miniatuur bouwpakket kunt verwachten. Gelukkig is het vrij eenvoudig! Een modelbouw bouwdoos bevat doorgaans onderdelen van plastic om je eigen model mee in elkaar te knutselen. Dit is altijd op schaal. Veel voorkomende schalen zijn 1/16, 1/35, 1/32, 1/72 en 1/76. Dat wil zeggen dat één centimeter in het echt bijvoorbeeld vijfendertig centimeter is. Voor grote schepen worden soms nog kleinere schalen gehanteerd, zoals 1/600. De plastic bouwpakketten bevatten doorgaans geen verf of lijm, tenzij dit er expliciet bij vermeld staat. Wel bevatten ze soms metalen of rubberen onderdelen, en decals (stickers). Een miniatuur bouwdoos is dus enkel het schaalmodel in losse delen waar je zelf iets moois van kunt maken.

   Merken model bouwdozen

   We bieden een uitgebreid aanbod van de beste merken bouwpakketten. De merken komen vanuit heel de wereld: van Italië en Duitsland tot aan Japan en Rusland. De goedkope bouwpakketten zijn vaak wat eenvoudiger, en de dure bouwdozen bevatten vaak meer detail. Toch kunnen we zeggen dat alle merken die we bieden van uitstekende kwaliteit zijn. Het plastic is strak gegoten en de onderdelen passen nauwkeurig in elkaar. 

   Momenteel bieden we onder andere de volgende merken bouwdozen:

    

   Bouwpakket kopen?

   Een bouwpakket kopen doe je eenvoudig online in onze modelbouw webshop. Ben je enthousiast geraakt na het neuzen door al onze model bouwpakketten? Bestel dan de door jou gekozen bouwdozen voor 16:00 en je pakket wordt dezelfde dag nog verzonden. Mister Modelbouw is niet alleen een bouwpakketten winkel. We hebben ook een ruim aanbod aan verf, gereedschap en overige modelbouw benodigdheden. Met andere woorden: alles om optimaal te kunnen genieten van jouw modelbouw hobby!

   Let op: alle bouwdozen bevatten géén lijm, verf en andere benodigdheden, tenzij expliciet vermeld. 

    

   Bouwpakket