0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Militaire modelbouw

   Militaire modelbouw is één van de meest populaire categorieën binnen plastic modelbouw. Het blijft voor veel hobbyisten fascinerend om een legervoertuig uit de tweede wereld oorlog tot in detail na te bouwen.

   Toon meer

   Merken

   Type

   Land

   Schaal

   Prijs

   -
   101 Producten

   De militaire modelbouw webshop 

   De focus van onze webshop ligt met name op militaire modelbouw in de schaal 1/35. Onder militaire modelbouw valt alles dat met het leger te maken heeft. Grofweg is dit op te delen in de landmacht, marine en luchtmacht. momenteel voeren we voornamelijk legervoertuigen en figuren uit de tweede wereldoorlog (ww2). Voor veel hobbyisten blijft deze zwarte periode uit de geschiedenis fascinerend. Ondanks dat er nog maar weinig mensen in leven zijn die deze periode hebben meegemaakt, heeft iedereen wel een beeld van de jaren 1940 t/m 1945. Hoe zag het straatbeeld er destijds uit en hoe hebben de Duitse en Amerikaanse militairen zich gevoeld? Veel modelbouwers proberen dit te duiden door allerlei situaties op schaal na te bouwen met militaire miniaturen en schaalmodellen. Enerzijds geeft het simpelweg voldoening om een stukje oorlogsgeschiedenis in detail op schaal na te bouwen. Anderzijds is dit ook een manier om deze ingrijpende periode in Nederland levendig te houden voor toekomstige generaties. Verlies jezelf in je eigen fantasie met militaire modelbouw voor jong en oud. 

   Modelbouw legervoertuigen 1/35

   Onder de categorie 'militaire modelbouw' vallen natuurlijk allerlei leger voertuigen. Denk aan tanks, artillerie, auto's en motoren in de schaal 1/35. De één bouwt liever een Duitse Tiger tank, en de ander kiest voor een stoere Amerikaanse Jeep. Naast voertuigen bieden we natuurlijk ook militaire figuren (soldaatjes) om je diorama tot leven te wekken. Zo kun je elke historische oorlogssituatie op realistische wijze nabouwen. Er zijn figuren in een schietende positie om een actie scenario na te bootsen. Daarnaast zijn er echter ook figuren die zich met alledaagse activiteiten bezighouden. Je kunt het zo gek niet bedenken: van het kijken op een kaart tot het plassen tegen een paal. Hierdoor kunnen we militaire diorama's maken die verder gaan dan enkel een gevechtssituatie. Zo kunnen we het echte leven van militairen en burgers uit de tweede wereldoorlog laten zien.

   Online militaire modelbouw kopen

   We bieden een ruim assortiment modelbouwpakketten gerelateerd aan het leger. Of je nou opzoek bent naar een grote en gedetailleerde tank, of een zetje Duitse figuren. We voeren onder andere de volgende merken: Revell, Italeri, Dragon, Zvezda, Airfix, Academy, MiniArt en Master Box. Je bestelt deze bouwdozen en alle benodigdheden eenvoudig online in onze webshop. Wanneer je de bestelling voor 17:00 plaatst, wordt hij dezelfde dag al verzonden. Veel bouwplezier!