0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Modelbouw auto's

   Merken

   Type

   Land

   Schaal

   Prijs

   -
   17 Producten

   Bouwpakket auto

   Bij veel van ons is de hobby begonnen met een bouwpakket van een auto. Iedereen, jong en oud, heeft wel iets met auto's. Helaas hebben de meeste van ons geen wagenpark met auto's voor de deur, maar in de wereld van modelbouw kunnen we toch een hoop wagens bezitten. Het open maken van een auto bouwdoos is dan ook altijd weer genieten. Hoe groot zijn de wielen, wat is er gedaan met het glas en hoe zit het met de details? Gelukkig bieden we genoeg bouwdozen om keer op keer dit plezier te ervaren. 

   Soorten modelbouw auto's

   Zowel het jongere publiek als volwassenen kunnen zich vermaken met de auto bouwpakketten uit ons assortiment. De schaal en prijs geven vaak een goede indicatie van de detaillering en complexiteit van de modelbouw auto. Kies onder andere uit de schalen 1/72 en 1/35 voor jouw miniatuur auto. Momenteel is bestaat het grootste deel van onze collectie uit militaire voertuigen. De unieke techniek en eigenschappen maken het altijd uitdagend om een leger auto te bouwen. We verwachten ons assortiment snel uit te breiden met oldtimers en race auto's. 

   Onze merken auto bouwdozen

   We bieden auto bouwdozen van alle bekende modelbouw merken. Kies voor Duitse degelijkheid of Japanse details. Voor ieder type bouwer, jong of volwassen, en voor elk budget is er een geschikt merk te vinden. Kies onder andere oud de volgende opties:

   Modelbouw auto kopen?

   Wil je het liefst gelijk een modelbouw auto kopen en beginnen met bouwen? Als je jouw bouwpakket vandaag besteld wordt hij de volgende dag al verzonden. Vergeet ook niet de benodigde verf en lijm te kopen om heerlijk met je hobby aan de slag te kunnen. 

   Let op: alle bouwdozen bevatten géén lijm, verf en andere benodigdheden, tenzij expliciet vermeld.