0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Modelbouw tanks

   Merken

   Type

   Land

   Schaal

   Prijs

   -
   41 Producten

   Model tanks

   De tank is absoluut het meest populaire modelbouw voertuig uit de categorie 'militair'. Het bouwen van een robuuste tank uit de tweede wereldoorlog verveeld ook nooit. We hebben de mooiste modellen op voorraad om te bouwen. Kies voor een 1/72 tank of 1/35 tank bouwpakket afhankelijk van de grote en detaillering waar je naar op zoek bent. Als je gefascineerd bent door legervoertuigen dan zul je aan een tank bouwdoos gegarandeerd uren plezier beleven. 

   Modelbouw tank

   Bouwpakket tank tweede wereldoorlog

   Een modelbouw tank uit WW2 blijft favoriet onder veel hobbyisten. Niet zo vreemd, want de onverschrokken uitstraling van veel modellen uit deze periode blijft ongeëvenaard. Er zijn dan ook een hele lijst aan tanks geproduceerd in de tweede wereldoorlog. Hoewel we ons niet in het gedachtengoed van de Duitsers kunnen vinden, kunnen we niet anders dan respect hebben voor hun tanks. Een tank bouwpakket van een Duitse Tiger of Jagdpanzer is en blijft indrukwekkend om te bouwen. Toch zal een Amerikaanse Sherman tank bouwdoos ook niet vervelen, evenals de vele Britse en Russische tanks waarvan we bouwpakketten aanbieden. Elk model tank heeft zijn eigen details en uitdagingen, waardoor het boeiend blijft om de hobby uit te breiden. 

   Merken modelbouw tanks

   Onze collectie modelbouw tanks bevat bouwpakketten van alle grote merken. Voor ieder niveau en budget is er een geschikt pantservoertuig te vinden. Momenteel bieden we onder andere onderstaande merken:

   Modelbouw tank online kopen

   Wil je een modelbouw tank kopen? Kies dan een model dat bij je past en bestel hem eenvoudig in onze online winkel. Als je de bestelling vandaag plaatst, wordt jouw tank bouwpakket morgen al verzonden. Uiteraard kun je ook in onze webshop terecht voor andere bouwdozen en benodigdheden. Koop naast de tank ook gelijk de geschikte lijm en juiste kleuren verf, en je kunt gelijk aan de slag!

   Let op: alle bouwdozen bevatten géén lijm, verf en andere benodigdheden, tenzij expliciet vermeld.