0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Modelbouw diorama materialen

   Het bouwen van een mooi voertuig is één, maar dit voertuig vervolgens verwerken in een realistisch diorama is voor veel modelbouwers het ultieme doel. Hierom bieden wij alle materialen om zelf een gedetailleerd diorama te maken.

   Toon meer

   Merken

   Type

   Land

   Schaal

   Prijs

   -
   45 Producten

   WW2 Diorama maken met de juiste materialen

   Een mooie schone tiger tank bouwen is leuk, maar dezelfde tank in de modder naast een kapot geschoten gebouw plaatsen geeft een nog veel realistischer beeld van de tweede wereldoorlog. Bij veel modelbouwers is een legervoertuig dan ook slechts het begin van een prachtig diorama. Het mooie van een diorama is dat het niet meer gaat om een object, maar om een situatie. Een momentopname waarin zich een heel verhaal af kan spelen. Dit kan een spannende actie scène zijn uit ww2, maar ook een rustige setting waar een andere kant van soldaten wordt belicht. Met de juiste materialen kun je jouw diorama tot leven wekken. Kleed je diorama bijvoorbeeld aan met een aantal anti tank punten die de weg versperren, of een rat die om een hoekje kijkt wat er aan de hand is. De mogelijkheden zijn eindeloos voor jouw schaalmodel uit de tweede wereldoorlog. De enige grens die er is, is je eigen fantasie. 

   De diorama shop van Nederland

   De focus van onze shop ligt op militaire modelbouw, en daarbij horen natuurlijk ook alle diorama materialen die nodig zijn om jouw ww2 diorama te maken. In veel diorama's staat een gebouw die de tijd en plaats bepaald. Daarom bieden we realistische gebouwen in de schaal 1/35. Denk aan een Kapot geschoten kerk, de gevel van een winkel of een observatie toren. Bij modelbouw draait het om de details. Hierom hebben we een ruim assortiment gedetailleerde spullen voor jouw 1/35 diorama. Van zandzakken en jerrycans, tot muziekinstrumenten en servies. Tot slot mogen natuurgetrouwe miniatuur planten natuurlijk niet ontbreken. Houd deze categorie in de gaten want we verwachten snel meer producten. Kijk ook eens bij onze modelbouw weathering producten voor realistische effecten als modder en roest.

   Online diorama materialen kopen?

   Zin gekregen om een mooi diorama te maken met een Duitse tank of Amerikaanse truck? bestel voor 17:00 al je diorama materialen en je kunt morgen al beginnen met bouwen. Er zijn ontzettend veel spullen op de markt voor het maken van een diorama en de technieken zijn oneindig. De beste manier om te leren hoe je een realistisch diorama maakt is om wat spullen en materialen te bestellen en gewoon te starten!