0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Italeri

   Merken

   Type

   Land

   Schaal

   Prijs

   -
   44 Producten

   Italeri modelbouw

   Italeri bouwdozen hebben een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Als je houdt van militaire modelbouw, dan is Italeri zeker een merk om in de gaten te houden. We hebben de mooiste Italeri bouwpakketten voor je geselecteerd in verschillende schalen. Van legervoertuigen als Sherman en Tiger tanks tot vliegtuigen en motoren.

   Italeri bouwdozen

   Italeri bouwdozen zijn populair onder vele modelbouwers. Logisch, want het merk combineert kwaliteit met toegankelijkheid op perfecte wijze. Hierom weten zowel beginnende modelbouwers als meer ervaren hobbyisten de Italeri bouwpakketten te vinden. Het merk heeft voornamelijk militaire voertuigen in het assortiment in de schalen 1/72 en 1/35. Denk bijvoorbeeld aan een bouwdoos van een ww2 Italeri tank, een Italeri vliegtuig, Italeri helikopter of Italeri geschut. Maar ook voor meer reguliere modellen kun je bij het merk terecht. Denk aan een indrukwekkende Italeri auto of stoere Italeri motor. Voor de fanatiekelingen onder ons hoeft het niet bij een enkel voertuig te blijven. Bouw een volledig Italeri diorama met accessoires en Italeri figuren, of koop een battle set met alle Italeri models om een volledige slag na te bouwen. Als Italeri specialist bieden we je graag een compleet assortiment aan miniaturen aan. Zoals je begrijpt is er voor iedere bouwer wel een mooie Italeri bouwdoos te vinden! 

   Wat zit er in Italeri bouwpakketten?

   Hoewel de inhoud per bouwpakket kan verschillen, betreft het doorgaans plastic modelbouw. Dit houdt in dat er in de doos plastic frames zitten die alle onderdelen bevatten om jouw model te bouwen. Je kunt de onderdelen voorzichtig lossnijden met een mesje, die je vindt bij onze Italeri benodigdheden. Soms zitten er ook doorzichtige onderdelen bij voor bijvoorbeeld ruiten, en stickers (ook wel decals genoemd) met logo's en markeringen. Een Italeri bouwpakket bevat dus alle basisonderdelen om een tof model in elkaar te knutselen. Maar let op! Er zit doorgaans géén verf en lijm bij de set, tenzij dit expliciet wordt vermeld.

   De geschiedenis van Italeri

   Misschien was het je al opgevallen dat 'Italeri' verdacht veel lijkt op 'Italië', en het logo de kleuren van de Italiaanse vlag bevat. Niet zo gek, want het merk werd in de jaren zestig door twee Italianen opgericht: Giuliano Malservisi en Gian Pietro Parmeggiani. De jonge mannen hadden een fascinatie voor militaire voertuigen en vliegtuigen, en wilden daarom modellen maken die minstens zo gedetailleerd waren als hun namen ;). Zo gezegd zo gedaan. Het eerste Italeri model dat op de markt kwam was een Fiat G-55 in de schaal 1:72. In de jaren daarop volgden vele modellen in verschillende schalen. Vandaag de dag is Italeri een modelbouw merk met één van de grootste assortimenten op het gebied van scale models. 

   Italeri kopen in onze shop

   We hebben doorgaans een groot Italeri modelbouw assortiment in onze webshop omdat het zo'n veelzijdig merk is. In onze Italeri shop vind je dan ook alles om jouw favoriete voertuig op schaal tot leven te wekken. Italeri kopen gaat eenvoudig online in onze modelbouw webshop. Bestel je spullen vandaag en ze worden de volgende dag gelijk verzonden. We wensen je alvast veel plezier met bouwen!

    

   Let op: alle bouwdozen bevatten géén lijm, verf en andere benodigdheden, tenzij expliciet vermeld.