0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Masterbox

   Masterbox (ook wel MB Models) biedt een ruim assortiment van de meest realistische modelbouw figuren. Voor het bouwen en schilderen van de Master box modellen is lijm en verf nodig die apart te koop is.

   Toon meer

   Merken

   Type

   Land

   Schaal

   Prijs

   -
   8 Producten

   Masterbox modelbouw

   Masterbox is een hoogwaardig modelbouw merk uit Oekraïne. Ze produceren de modellen geheel zelfstandig, van de ontwerpen tot aan de verpakking. Master Box brengt regelmatig nieuwe modellen uit die altijd tot de verbeelding spreken en van zeer hoge kwaliteit zijn. Ook qua originaliteit verdienen ze punten. Bij een zet Masterbox figuren gaat het vaak niet enkel om schietende militairen. Denk bijvoorbeeld aan een plassende Duitse soldaat, of een Amerikaan met een burgermeisje op zijn arm. Net als veel mede modelbouwers zijn wij niet voor niets enorm fan van dit merk!

   MB Models

   De MB Models zijn meestal grotendeels van plastic gemaakt en in de schaal 1/35. De figuren en onderdelen zijn op hoogwaardige wijze vervaardigd zodat de modellen veel detail bevatten. Voor een nog realistischer resultaat worden er ook vaak koperen of roestvrij stalen onderdelen toegevoegd aan de sets. Hierdoor kunnen extra details worden gerealiseerd dankzij foto-ets techniek. Met Master Box ben je dus gegarandeerd van een realistisch schaalmodel.

   De inhoud van een Master box bouwpakket

   Een Masterbox bouwpakket bevat alle onderdelen die nodig zijn om de ww2 figuren of voertuigen die op de voorkant van de bouwdoos zijn afgebeeld te bouwen. Meestal zitten de delen vast in een plastic frame waaruit je ze eenvoudig los kunt snijden. Om de bouwpakketten in elkaar te zetten heb je modelbouw lijm nodig. Om je Master Box models echt tot leven te wekken kun je ze schilderen met verschillende kleuren verf. Lijm, verf, en overige tools zijn worden niet meegeleverd in de doos maar zul je apart moeten aanschaffen. 

   Masterbox modelbouw kopen

   We doen ons best om altijd een mooi assortiment van unieke MB bouwdozen aan te bieden. Je besteld jouw favoriete bouwpakket en overige modelbouw eenvoudig in onze webshop waarna je jouw pakketje snel thuis ontvangt. Met Masterbox kun je jouw diorama gegarandeerd nét dat beetje extra geven. Geniet van het bouwen!

    

   Let op: alle bouwdozen bevatten géén lijm, verf en andere benodigdheden, tenzij expliciet vermeld.