0
Sluiten

Categorieën

Filters

   MiniArt

   Merken

   Type

   Land

   Schaal

   Prijs

   -
   9 Producten

   MiniArt models

   MiniArt is het modelbouw merk voor de bouwer die houdt van realisme. Als je niet slechts een emotieloos voertuig wil bouwen, maar een model in een realistische setting tot leven wil wekken, dan is MiniArt het merk om voor te kiezen. Bij MiniArt models gaat het niet enkel om een exacte weergaven van een object, maar om het vertellen van een verhaal. De unieke kits en mate van detail maken Mini Art ontzettend populair onder vele modelbouwers. 

    

   MiniArt

   MiniArt 1/35 bouwdozen

   MiniArt staat voornamelijk bekend om zijn originele bouwdozen in de schaal 1/35. Ben je de zoveelste miniatuur Sherman of Tiger tank zat? Dan is Mini-Art zeker een modelbouw merk om in de gaten te houden. Neem bijvoorbeeld een doorsnee bouwdoos van een MiniArt auto. De kans is groot dat het een uniek voertuig betreft. Vaak zitten er ook nog figuren en accessoires bij. Hetzelfde geldt voor een MiniArt motor bouwdoos. Waarschijnlijk wordt er een heel verhaal uitgebeeld met de motorrijder en het voertuig. Dit alles kun je samen laten komen in een MiniArt diorama van gebouwen en spullen. Hier weet het merk zich echt te onderscheiden met bouwdozen van ruïnes en schaalmodellen van dagelijkse objecten. Deze details kunnen er voor zorgen dat jouw modelbouw echt tot leven komt. 

   Wat zit er in MiniArt bouwpakketten?

   In een MiniArt bouwpakket tref je plastic modelbouw aan. Dit zijn frames met daarin alle onderdelen die nodig zijn om jouw object te bouwen. De plastic heeft vaak een basiskleur als groen of grijs, maar dient doorgaans nog geschilderd te worden. In sommige bouwpakketten tref je foto-ets onderdelen aan. Dit zijn kleine delen die uit dun metaal zijn gelaserd voor extra detail. Ook stickers (decals) zijn vaak toegevoegd aan de MiniArt kits. Meestal zit er ook een beschrijving bij zodat je precies weet in welke volgorde je het MiniArt model moet gaan bouwen. Let wel op: er zit vrijwel nooit verf en lijm bij de MiniArt bouwdozen inbegrepen. Dit dien je er dus apart bij te bestellen. 

   Hoe Mini-Art is ontstaan

   Het unieke modelbouw merk Mini Art is in 2001 opgericht in Simferopol, Oekraïne. Waar het begon met een bouwdoos van een aantal lopende Sovjet soldaten, is het inmiddels uitgegroeid tot een merk met talloze (militaire) figuren, voertuigen en gebouwen uit allerlei landen. In 2013 begon Mini-Art met het maken van kits die niet militair gerelateerd waren. Denk aan gewone burgers in oorlogstijd en voertuigen als trams en personenauto's. Deze verscheidenheid maakt het vandaag de dag een gelieft merk bij vele hobbyisten. 

   MiniArt kopen in onze shop

   Heb je een MiniArt kit gezien die wel tot de verbeelding spreekt? Je kunt de bouwdoos eenvoudig kopen in onze online modelbouw winkel. Als je jouw bestelling vandaag plaatst, wordt hij morgen gelijk verzonden. Dus laat de boel de boel en begin lekker met bouwen! 

    

   Let op: alle bouwdozen bevatten géén lijm, verf en andere benodigdheden, tenzij expliciet vermeld.