0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Revell

   Merken

   Type

   Land

   Schaal

   Prijs

   -
   41 Producten

   Revell modelbouw

   Wie denkt aan modelbouw denkt al snel aan Revell. Dit merk is misschien wel het bekendste modelbouw merk ter wereld en geliefd bij zowel startende enthousiastelingen als professionele modelbouwers. Revell kenmerkt zich door het uitgebreide aanbod aan toegankelijke modellen. Met een Revell bouwpakket ben je verzekerd van prima kwaliteit en duidelijke bouwinstructies.

   Revell modelbouw

    

   Een Revell bouwpakket voor iedereen

   Waar sommige merken zich specifiek richten op een bepaald onderwerp doet Revell dit niet. Ze bieden bouwpakketten aan van werkelijk elk onderwerp: van spaceshuttles tot onderzeeërs. Hoewel we ons aanbod continu uitbreiden hebben wij momenteel voornamelijk (ww2) militaire modelbouw van Revell in ons assortiment. Denk daarbij aan een bouwdoos van een Revell tank, Revell vliegtuig of Revell helikopter. Maar ook voor een imposant Revell schip of een mooi model van een Revell auto kun je bij ons terecht. Bekijk jij jouw model het liefst in een realistische setting? Kies dan voor ene Revell diorama set. We zien onszelf als een ware Revell specialist met alle bouwdozen in onze Revell shop. Ben je een beginner op het gebied van modelbouw? Dan is Revell dankzij zijn toegankelijke model kits hét merk om mee te starten. We bieden uitdagende bouwdozen voor zowel kinderen als volwassenen. 

   De inhoud van een Revell bouwdoos

   Wat kun je verwachten als je een Revell bouwdoos koopt en openmaakt? Laten we beginnen met te zeggen dat dit kan verschillen per kit. Bekijk dus altijd het product nauwkeurig of stel ons een vraag als je twijfelt over de inhoud. In de meeste gevallen biedt Revell plastic modelbouw. Dat betekent dat er in de bouwdoos plastic frames zitten met daarin alle onderdelen die nodig zijn om het object dat afgebeeld staat op de doos te bouwen. Meestal is dit gegoten uit één kleur en moet je de onderdelen zelf met een scherp hobbymesje lossnijden. Naast de standaard onderdelen zijn er soms ook transparante onderdelen bijgevoegd voor bijvoorbeeld ramen, of flexibele onderdelen voor bijvoorbeeld een rupsband. Tot slot zit er vaak een zetje stickers (ook wel decals) bij, zodat je jouw tank of vliegtuig kan voorzien van de juiste markeringen en kenmerken. Let op! Er zit doorgaans géén lijm of verf bij de set, tenzij dit expliciet wordt benoemd. Bekijk alle Revell benodigdheden om je nieuwe model gelijk tot leven te wekken. 

    

   Naast de ervaren hobbyist wil Revell ook de beginnende modelbouwer bedienen. Daarom hebben we ook meerder starter kits in ons assortiment. Hierbij zitten vaak wél benodigdheden toegevoegd als lijm, verf, en een penseel. Zo haal je met één Revell bouwpakket alles in huis om gelijk te gaan knutselen. Ook zijn er bouwdozen waar zelfs een diorama bijzit, om jouw voertuig gelijk in een realistische setting te plaatsen.

   Het ontstaan van Revell modelbouw

   Revell is in 1956 opgericht door Lewis H. Glaser en daarmee één van de oudste plastic modelbouw merken ter wereld. Het innovatieve merk is ontstaan in Amerika vanuit een passie voertuigen. Vervolgens is het vanaf 1971 in Duitsland modelbouw kits gaan produceren. Het begon met een 1:8 schaalmodel van een BMW R75/5. Inmiddels kent Revell een gigantisch aanbod aan voertuigen, figuren en benodigdheden zoals gereedschap, verf en lijm. "Bouw je droom" is de slogan, en dat is met hun uitgebreide assortiment zeker mogelijk. 

   Revell Kopen?

   Heb je een mooi Revell bouwpakket (of misschien wel een hele stapel Revell bouwdozen) gezien in onze online store? Plaats dan eenvoudig jouw bestelling en we verzenden het uiterlijk de volgende dag. Dankzij onze moderne shop ging Revell kopen nog nooit zo makkelijk. Onze online modelbouw winkel is gevestigd in Nederland en als we zeggen dat een bouwdoos op voorraad is, dan is hij dat ook echt! Bestel jouw bouwpakketten dus snel te genieten van deze mooie hobby. Veel bouwplezier!

    

   Let op: alle bouwdozen bevatten géén lijm, verf en andere benodigdheden, tenzij expliciet vermeld.