0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Vallejo verf

   Vallejo verf kopen

   Vallejo verf is hét merk voor de serieuze modelbouwer. De Model Color lijn van Vallejo is zeer goed dekkend door de hoge concentratie pigment. Het betreft acrylverf (verf op waterbasis) en is uitermate geschikt voor het gedetailleerd aanbrengen met een penseel. Vallejo verf is echter ook prima te gebruiken voor het schilderen van grotere oppervlakten. De verf heeft een egale matte dekking, op de transparante en fluorescerende kleuren na. Vallejo Model Color bevat alle tinten die je nodig hebt voor het beschilderen van je tank, figuur of diorama. Een groot deel van de kleuren is speciaal door experts samengesteld om de historische correctheid te kunnen waarborgen. Zo weet je dus zeker dat het camouflage patroon van jouw Duitse infanteristen exact overeen komt met de daadwerkelijke kleding uit de tweede wereldoorlog. Naast standaard verf bieden we ook andere effecten zoals washes en pigment voor een realistisch eindresultaat. We bieden alle kleuren voor een zeer lage prijs en verzenden in heel Nederland. 

   Soorten Vallejo verf en de verschillen

   Momenteel voeren wij Vallejo Model verf (acryl verf) en de Liquid Metalic lijn (verf op alcohol basis). De Model Color verf is te herkennen aan de fijne 17ml flesjes waar de verf druppelsgewijs uitkomt en lang in te bewaren is. Een deel van de Model kleuren vallen onder de Vallejo Panzer Aces lijn. Deze kleuren zijn speciaal samengesteld voor militaire modelbouw. Ze bevatten bijvoorbeeld de exacte kleur van een Duits uniform of een Amerikaanse Sherman tank. Alle verfkleuren uit de Vallejo model lijn zijn natuurlijke tinten die uitermate geschikt zijn voor realistische modelbouw. Naast de Model Color range heeft Vallejo ook de volgende lijnen: Model Air, Game Color, Game Air en Game Extra Opaque. Deze lijnen zijn speciaal ontwikkeld voor fantasy games. 

   Verf van Vallejo verwerken

   De acrylverf met zijn hoge pigmentconcentratie is extreem eenvoudig te verwerken. Voor het schilderen is een synthetische penseel ideaal. Deze maak je eenvoudig schoon met wat water. Ook om de Vallejo verf te verdunnen kun je water gebruiken. Voor het schoonmaken van je penselen en gereedschap is geen alcohol of terpentine nodig. Ook hiervoor geldt dat enkel even afspoelen onder de kraan voldoende is om al je spullen weer perfect schoon te krijgen. Let op! Dit geldt niet voor onze glanzende Liquid Metallic kleuren (te herkennen aan de andere verpakking). Hiervoor gebruik je alcohol bij de reiniging. Vallejo Model Color is niet brandbaar en bevat geen oplosmiddelen. 

   Online Vallejo verf bestellen?

   Modelbouw verf van Vallejo bestel je eenvoudig en goedkoop in onze webshop. We hebben een ruim aanbod en kunnen zeer concurrerende prijzen voeren doordat wij enkel online actief zijn in Nederland. Als je jouw flesjes voor 17:00 bestelt, kun je morgen al gaan schilderen! 

   Merken

   Type verf

   Prijs

   -
   209 Producten